Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

,,A víte v čem je zásadní rozdíl mezi prodejcem půjček či pojistek a skutečným finančním poradcem? Skutečný profesionál ví, že doporučením finančního řešení svému klientovi práce finančního poradce nekončí, ale naopak teprve začíná."

Ano. A pro klienta? Oni totiž ti poradci mají naučenou svou roli, někteří jak básničku. A základ jejich úspěchu je založen spíše na tom, navázat kontak a tak si u klienta ,,upevnit" svou pozici. Málokdy je cílem přínos pro klienta, vždy však jde o přínos pro poradce. Tam někde je ta pravá příčina , proč....8-o

Jde nejen o mou zkušenost:-/

1 0
možnosti
FS

Nejsem sice finanční poradce, ale tu práci znám docela důvěrně. To srovnání s lékařskou profesí nebylo náhodné. Myslím že v obou případech je pro obě strany výhodné, když spolupracují dlouhodobě. A pokud má klient alespoň průměrné IQ, dříve či později myslím dokáže rozpoznat, jestli je pro něj spolupráce se svým "finančním lékařem" výhodná.

1 1
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1131x
Novinář, publicista. Zásadní kritik systému, který umožňuje zneužívat politickou moc k soukromým cílům. Ještě více než tato skutečnost mě však deptají pokrytecké řeči politiků na všech úrovních, kteří dnes a denně vydávají veřejný rozměr svého byznysu za službu veřejnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky