Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jste prosťáček, když na vyjádření své vůle vám nestačí jedny volby a chcete mít ve stejný termín ještě jedny, které v podstatě rozhodují o tomtéž. 

Nelíbí se vám vedení? Získejte na svou stranu většinu a můžete tam být vy a rozhodovat za ostatní jako jste vy. Za prosťáčky.

1 1
možnosti
Foto

Zákaz  heren nic nevyřeší, stejně nic nevyřešil zákaz pití alkoholu v USA.

1 1
možnosti
VS

Hm, a proto se v jižanských státech drží stále nepsaná, ale široce dodržovaná prohibice. Nemám pocit, že k slušnému životu patří nálevna či herna na každém roku. To je   současný stav například v Mladé Boleslavi.

1 1
možnosti
FS

... tak tak, a když chce někdo chodit do bordelu, nikdo nemá právo zakázat zřízení nevěstinců v centru města...;-D

1 0
možnosti
Foto

Úplně naopak! Pokud někdo do té bedny chce mlátit, tak ať si poslouží - to je jeho problém! Nic neopravňuje ostatní lidi k tomu mu to zakazovat! I když jich je většina a rozhodnou o tom v jakémsi referendu!

2 0
možnosti
MD

Napul pravdive a napul kratkozrake.

0 0
možnosti
RH

Jsi prosťáček občane, nemůžeš rozhodovat, jestli chceš hrát automaty. Pokud byste považoval občany za své právně, tak byste za ně v referendu nechtěl rozhodovat.

2 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1131x
Novinář, publicista. Zásadní kritik systému, který umožňuje zneužívat politickou moc k soukromým cílům. Ještě více než tato skutečnost mě však deptají pokrytecké řeči politiků na všech úrovních, kteří dnes a denně vydávají veřejný rozměr svého byznysu za službu veřejnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky