Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jen jako perličku. Svého času nebylo sedmistupńové pivo bráno jako alkohol. Ve většině výčepů nebylo problém si jej ,,poručit". ,,Je ti asponˇ šestnáct? Jo. Tak jo." 8-o;-)

0 0
možnosti
ZS

Bohužel zákony jsou opravdu takové, že poplatky např. za hrací automaty jdou do rozpočtu obcí a opravdu jsou vázané na výše zmiňované aktivity, na nic jiného se použít nesmí. Obce by samozřejmě mohly tyto peníze oželet a zatáhnout to ze svého rozpočtu, budou je však muset vzít někde jinde. Žádnému volenému představiteli se nechce rozhodovat mezi tím vysadit novou zeleň nebo udržet fotbalovou přípravku, protože tím vždycky nějaké ty voliče naštve.

Nejsem žádným příznivcem hazardu, ale pokud vaši logiku obrátím, měl bych po hazardu zakázat ve svém městě prodej alkoholu a cigaret, jízdu autem nebo venčení psů. Prokazatelně totiž představují riziko pro veřejný pořádek a fyzické i duševní zdraví občanů.

2 0
možnosti
JH

ale to by holky  nesměli mít trvalé bydliště v Monaku

0 3
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1131x
Novinář, publicista. Zásadní kritik systému, který umožňuje zneužívat politickou moc k soukromým cílům. Ještě více než tato skutečnost mě však deptají pokrytecké řeči politiků na všech úrovních, kteří dnes a denně vydávají veřejný rozměr svého byznysu za službu veřejnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky