Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J77a84n 62S26t94a14v77ě44l

12. 10. 2014 22:00

Ojvej, tohle, pane Sovadino, pro vás nemůže dopadnout nikterak příznivě, ať se na to dívám jak chci - videlicet: Buď nařčení tohoto kalibru jste schopen a ochoten pod svým jménem zveřejnit, aniž byste v rukou měl pro takováto tvrzení dostatek tvrdých, přesvědčivých důkazů (či důkaz alespoň *nějaký*) - což by ovšem bylo značně neprozíravé - ve kterémže případě pokutu, omluvu (a možná i nějaký další bonus, pokud bude soudce ve formě) si plně zasluhujete neboť koledujete.

Anebo máte dostatek obstojných a přesvědčivých důkazů, abyste důkazní břemeno u soudu unesl, pak ale neuniknete otázce, proč jste s nimi přišel až teď a navíc na blogu a ne na policii? Což nebude snadno vysvětlitelné a nutně vás postaví do role spolupachatele, neboť jste věděl a až doposud kryl...

Ale vzhledem k tomu, že Rudu Seiferta znám celý život a byl bych ochoten vsadit se o libovolný párový orgán, že zrovna on by nikdy neudělal nic, co by bylo jen náznakem nečestné, ne toliko že by tuneloval městskou kasu,by jeho žena mohla výhodně tisknout kvartálního Herolda (máte vůbec tušení, jak neuvěřitelně blbě tahle vaše čtenáři nenápadně podsouvaná teorie vyznívá? Očividně nikoli, jinak byste kvůli ní nešel dobrovolně k předem prohranému soudnímu sporu...) - jsem tedy přesvědčen, že se jedná o první uvedenou možnost, důkaz žádný nemáte, neboť mít nemůžete, neboť neexistuje. Pak ovšem nezbývá než doufat, že to Ruda dotáhne do konce, neboť pokud to neudělá, jen tím v očích těch co ho neznají potvrdí, že na tom šprochu přeci jen možná trochu pravdy je, druze pak vás namotivuje k psaní dalších, podobných či horších, utvrzen v tom, že psát cokoli o komkoli je vaše svaté právo a zodpovídat se nikomu nemusíte a nabydete iluze nepostižitelnosti, neboť papír, potažmo html snese vše.

Papír snad, čtenář už nikoli. Rv

1 0
možnosti

Na hrubý pytel...

 

Některé výroky Františka Sovadiny jsou žalovatelné a možná dojde i k tomu, že si budeme předkládat doklady, které požaduje, někde u soudu. Původně jsem neměl moc chuti na plivance Františka Sovadiny reagovat, ale asi bude dobré jen pár informací zveřejnit. A proto pár otázek. Františku Sovadino, když tvrdíš, že někdo okrádá daňové poplatníky:

 Kolik stovek novin se při každém nákladu vyhazovalo do kontejnerů po městě, jak se nyní ukazuje? Proč jsi Františku neinicioval snížení nákladu? Proč za celou dobu Tvého působení na radnici ve funkci „šéfredaktora“ nepřišel žádný návrh změny v podobě grafiky (a to ani náznakem) a snaha o zvýšení atraktivity periodika? Kolik reklamy a inzerentů jsi sehnal, když i tuto oblast jsi měl v pracovní náplni? Kolik času jsi věnoval v pracovní době vkládání článků z Holešovska do kroniky města jako placený kronikář? Kolik propagačních materiálů pro město jste vytvořili a jak jste se podíleli na propagaci města? Kolik času jsi trávil na různých internetových seznamkách? Komu ve Zlíně jsi se snažil dohodit zpracovávání Holešovska? Proč jsi své svinstvo zveřejnil až teď a na čí objednávku, když jsi ho rozesílal některým novinářům už před půl rokem? Co tak zveřejnit náklady na zbytečný grafický program, který jsi nebyl schopen ovládat, či plat i s příspěvkem za vedení jednoho kolegy? Kolik stálo Tvoje vystudování za peníze poplatníků? A budeš-li chtít, mohlo by se pokračovat dále třeba i z Tvého soukromého života a zatahování kolegů do kriminálních kauz.

 A na závěr. Já se mohu lidem podívat do očí a vždy budu moci. Ty toho ani při soukromých hovorech nejsi schopen. O tom svědčí i Tebou zákeřně zveřejňované slinty.

 Rudolf Seifert  

PS: Herold je zcela nezávislý a soběstačný čtvrtletník především díky svému pozitivnímu pojetí a má více než patnáctiletou tradici. A jestli někomu leží v patě stejně jako to, že si jednou za rok někdo zajede někam lyžovat, tak to už je snad vrchol přízemnosti. Více http://www.koalice- holesov.cz

1 0
možnosti
Foto

tak jste si polival, sdělil své dojmy a je vám lépe?

Co třeba nějaký důkaz?

2 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1131x
Novinář, publicista. Zásadní kritik systému, který umožňuje zneužívat politickou moc k soukromým cílům. Ještě více než tato skutečnost mě však deptají pokrytecké řeči politiků na všech úrovních, kteří dnes a denně vydávají veřejný rozměr svého byznysu za službu veřejnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky